Home News COMUNICAZIONE URGENTE A TUTTI I FRATELLI RUMENI
formats

COMUNICAZIONE URGENTE A TUTTI I FRATELLI RUMENI

Pubblicato il 12 febbraio 2013, da in News.

“Sa face cunoscut si public faptul ca fratele NICOLAE RACASAN, a fost demis din functia de Mare Maestru al Marii Loji Romane UMSOI in data de 22-03-2008 pentru comportament incorect fata de frati si institutia masonica afectand insasi onorabilitatea institutiei.

Cu aceasi data a fost demis din motive similare si Marele Maestru Adjunct IOAN PANAITE.

In data de 12.04.2008 fratele NICOLAE RACASAN, care avea gradul 3° de maestru liber, a fost expulzat din Marea Loja Romana UMSOI pentru insubordonare si comportament incorect fata de superiori si institutie.

Pentru aceleasi motive, in data 31-10-2008 a fost expulzat din obedienta nostra si fratele IOAN PANAIT avand gradul 3 de maestru liber.

Se face public si cunoscut in randul tuturor obedientelor, precum si in lumea intreaga faptul ca  IOAN PANAITE si NICOLAE RACASAN  nu mai reprezinta in Romania si in nici-o alta tara obedinta noastra, atat Marea Loja Romana UMSOI cat si orice alta obedienta a Uniunii Masonice de Stricta Observanta Initiatica
“UMSOI”.

Orice document prezentat de catre aceste persoane, cu insemnele sau denumirile UMSOI sau Marea Loja Romana UMSOI, sunt ilegale sau falsuri, si  nu sunt recunoscute de catre Uniunea Masonica de Stricta Observanta Initiatica. Deasemenea orice actiuni sau demersuri  intreprinse de catre cei doi in numele U.M.S.O.I  nu sunt  recunoscute de catre noi si constituie  fapte grave.

Orice persoana care are informatii sau careia ii sunt prezentate astfel de documente, legitimatii, acte, etc. este rugata sa faca cunoscut aceaste abateri  la una dintre adresele de mail:

Cu aceast ocazie, U.M.S.O.I. precizeaza, ca pana la data de 31-10-2008  nu a conferit vreunui frate din Romania, grad de rit. ”

“U.M.S.O.I.  face deasemenea cunoscut  faptul ca  fratele  Davide Bernardini  a fost expulzat din obedienta noastra si  invita toate obedientele sau fratii sa  fie prudenti în relatiile cu el, atat în Italia cat si  in Anglia si România.”

Commenti disabilitati.